407 Переглядів

Eat Local Challenge Odessa: виклик для одеситів

X2v95gkvs6I

Чи зможуть містяни їсти тільки те, що виробляють в Одеському регіоні?

Одеська спільнота Global Shapers иніціювала тиждень одеського харчування з 15 лютого. З цього дня учасники проекту спробують харчуватися виключно їжею, яку було вироблено в Одеському регіоні. Водночас, буде можливість оцінити якість, смак, наявність у продажу та цінову політику місцевих виробників. Брати участь у проекті буде мінімум 50 людей, але ця цифра не обмежує нікого і долучитися до Eat Local Challenge Odessa може кожний!

В Одесі така ініціатива розпочата вперше. Насправді, поки що ніхто не знає, наскільки різноманітним є асортимент продуктів харчування «made in Odessa region», але для тих, хто хоче спробувати себе у експерименті, буде надандо мінімальний аналіз ситуації та список виробників.

В кінці проекту планується відповісти на такі питання:

  • Чи виготовляють в Одеському регіоні все необхідне для нормального харчування?
  • Як відрізняються одеські продукти за ціною від інших?
  • Наскільки смачно і просто харчуватися тільки локальної їжею?
  • Чи захочуть одеські торговельні мережі збільшити продаж одеських продуктів?
  • Де і що можна купити, якщо ви хочете харчуватися тільки їжею, зробленої в Одеському регіоні?

Взяти участь в Eat Local Challenge Odessa дуже просто: достатньо заповнити заявку за посиланням, отримати на пошту інформацію про локальних виробників та скласти свій план та з 15 по 22 лютого харчуватися виключно їжею локального виробництва.
Також, учасники повинні кожного дня звітувати на власних сторінках про те, як проходить челендж особисто для кожного, вказуючи хештеги #EatLocalChallengeOdessa та #GlobalShaperOdessa.

Якщо ви дійдете до кінця, зможете взяти участь у фінальному заході, де можна буде поділитися своїми враженнями про тиждень локальної їжі, познайомитися з місцевими виробниками та навіть отримати призи!

Дивитись ще:

  • Ринок VS Супермаркет: в пошуках їжі, виробленої в Одеському регіоні